1. Σήμα υπεροχής

Προερχόμενη από την παράδοση του Οίκου Δημοπρασιών Sotheby’s με ιστορία δύο αιώνων στην προώθηση πολύτιμων έργων τέχνης η Sotheby’s International Realty έχει μόνο έναν στόχο: Απαράμιλη ποιότητα υπηρεσιών. Από το 1976 η Sotheby’s International Realty αντιπροσωπεύει τα ωραιότερα ακίνητα στον κόσμο φέροντας κοντά εξαιρετικά ακίνητα με εξαιρετικές ζωές.

2. Παγκόσμιο δίκτυο

Η Sotheby’s International Realty αποτελεί ένα δίκτυο 18,000 ανεξάρτητων συμβούλων ακινήτων με πάνω από 850 γραφεία σε 65 χώρες στον κόσμο. Συνδιάζοντας την γνώση της τοπικής αγοράς με την παγκόσμια εμβέλεια αυτό το δίκτυο παρέχει μοναδικές ευκαιρίες προώθησης καταφέροντας να ικανοποιεί το πλέον απαιτητικό κοινό παγκοσμίως.

3. Μοναδικά προνόμια

Συνεργαζόμενη με τον ομώνυμο οίκο δημοπρασιών η Sotheby’s International Realty προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προβολής των ακινήτων στο εταιρικό περιοδικό “Art & Home” όπως επίσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Οίκου Δημοπρασιών sothebys.com, ενώ η πελατεία του Οίκου Δημοπρασιών ενημερώνεται ηλεκτρονικά για διακεκριμένα ακίνητα.

4. Ισχυρά παγκόμια ΜΜΕ

Δίνοντας έμφαση στην μοναδικότητα του σήματος, η Sotheby’s International Realty επιλέγει τα ισχυρότερα MME για την προβολή των εξαιρετικών ακινήτωνν του χαρτοφυλακίου της.Οι The New York Times, οι Financial Times και η Wall Street Journal είναι μερικοί μόνο από τους κολοσσούς της επικοινωνίας των οποίων η διεθνής απήχηση έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχή επαφή μεταξύ πωλητών κια αγοραστών σε παγκόσμια κλίμακα.

5. Αδιάλλειπτη διαδικτυακή παρουσία

Η Sothebysrealty.com έχει τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών από οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό τόπο πολυτελών ακινήτων, ενώ το 90% των ενδιαφερομένων για αγορά ακινήτων επιλέγει το διαδίκτυο για να την έρευνα αγοράς. Το εκτενές δίκτυο συνεργασίας εξασφαλίζει πρωτοφανή εμβέλεια προβολής φτάνοντας τον εκπληκτικό αριθμό των 190,000,000 επισκέψεων στα ακίνητα ετησίως στο σύνολο των συνεργαζόμενων ιστοσελίδων.

6. Καινοτομία

Η Sotheby’s International Realty δεσμεύεται στην υπεροχή, εξετάζοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες : Οθόνες υπερυψηλής ανάλυσης ενδοεταιρικά συνεδεδεμένες, οθόνες αφής SIR Touch Gallery όπως η εφαρμογή κινητών SIR Mobile παρέχουν μοναδικά μέσα προβολής διακεκριμένων ακινήτων παγκοσμίως με τον πλέον πρωτοποριακό τρόπο.

7. Επιτυχείς Διαπραγματεύσεις

Οι συνεργάτες μας βοηθούν τους πωλητές και αγοραστές να καταλήξουν σε συμφωνία. Πιστεύουν οτι για να υπάρξει θετική κατάληξη η συμφωνία θα πρέπει να είναι δίκαια και για τα δύο μέρη. Λειτουργούν ως καταλύτες της συναλλαγής εξασφαλίζοντας την ανταλλαγή της πληροφορίας ανάμεσα στα δύο μέρη με ταχύτητα και ακρίβεια ενώ η διακριτικότητα και η πολυετής εμπειρία των συνεργατών μας αποτελεί επιπλέον εξασφάλιση για επιτυχημένη έκβαση.

8. Ικανοποιημένοι πελάτες

Οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι μας πρεσβευτές. Οι έμπειροι συνεργάτες μας εξυπηρετούν επί δεκαετίες πελάτες οι οποίοι αποτελούν την πλέον πολύτιμη πηγή συστάσεων.