Αναθέσεις πωλήσεων στην
Greece Sotheby's International Realty

Η εταιρεία μας ηγείται σταθερά στον χώρο των πωλήσεων πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα από το 2016. Πολύτιμη παρακαταθήκη μας σειρά ιστορικών πωλήσεων στους κορυφαίους προορισμούς του ελληνικού real estate. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν αξιολόγηση και ανακαλύψτε τις δυνατότητες διάθεσης του ακινήτου σας στις διεθνείς αγορές.
Αναθέσεις πωλήσεων

Πώς λειτουργεί

 • Πείτε μας για το ακίνητό σας

  Προσθέστε διαστάσεις, ιστορικό και οποιαδήποτε τεκμηρίωση.

 • Ανέβασμα φωτογραφιών

  Εσωτερικές και εξωτερικές εικόνες του ακινήτου σας.

 • Επανεξέταση και υποβολή

  Όλα έτοιμα! Οι ειδικοί μας θα εξετάσουν την υποβολή σας.

Βίλα στην προκυμαία
Μάρκετινγκ

Παγκόσμιο μάρκετινγκ

Η διεθνής διαφημιστική παρουσία μας προσελκύει το ενδιαφέρον του πλέον εύπορου καταναλωτικού κοινού παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας είτε παραδοσιακά διεθνή ΜΜΕ είτε τεχνολογίες αιχμής είμαστε σε θέση να προσεγγίσουμε και να συνομιλήσουμε για τα ακίνητα των πελατών μας με αγοραστές ιδιαίτερα υψηλού προφιλ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ανακαλύψτε το παγκόσμιο μάρκετινγκ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

 • Οι υπηρεσίες μας προς τους πωλητές

  1. Εξειδίκευση στις πολυτελείς κατοικίες: Διαπρέπουμε στην πώληση πολυτελών κατοικιών και ακινήτων κύρους, προσφέροντας απαράμιλλη τεχνογνωσία και ιδιαιτερη επιμέλεια στην προβολή των ακινήτων σας.

  2. Εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο: Το παγκόσμιο δίκτυό μας, που αποτελείται από 26.500 συνεργάτες πωλήσεων, 1.115 γραφεία σε 84 χώρες και περιοχές, κλείνει σταθερά πωλήσεις άνω των 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, αξιοποιώντας πολύτιμη εμπειρία δεκαετιών.

  3. Αποδεδειγμένο ιστορικό στην Ελλάδα: Το απαράμιλλο ιστορικό μας στις πωλήσεις περιλαμβάνει 22 ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών σε βασικές ελληνικές τοποθεσίες δεύτερης κατοικίας. Αυτή τη στιγμή κατέχουμε τις υψηλότερες τιμές πωλήσεων κατοικιών που έχουν ποτέ μεσολαβήσει στην Κρήτη, τη Ρόδο, τη Μύκονο, την Πάρο, την Κέρκυρα, τους Παξούς, τη Λευκάδα και τη Σύρο. Επιπλέον, είμαστε η κορυφαία μεσιτική εταιρεία για πωλήσεις στα Νότια Προάστια της Αθήνας για κατοικίες άνω του 1 εκατ. ευρώ, αναδεικνύοντας την εξέχουσα θέση μας στην αθηναϊκή αγορά ακινήτων.

  4. Ακριβείς αποτιμήσεις και προσαρμοσμένο μάρκετινγκ: Βασιστείτε στις ακριβείς αποτιμήσεις μας, που υποστηρίζονται από μοναδικά δεδομένα και γνώσεις της αγοράς, για να διασφαλίσετε ρεαλιστική τιμολόγηση. Σε συνδυασμό με ένα προσαρμοσμένο σχέδιο παγκόσμιου μάρκετινγκ, το ακίνητό σας λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει.

  5. Πελατοκεντρική προσέγγιση: προσφέροντας μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία που ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας ανάγκες.

  Επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε πολυτελή ακίνητα. Ενώ η μέση τιμή εισαγωγής μας είναι €2,3 εκατ, ξεκινάμε συνήθως από τις €500.000. Για να καταχωρήσετε ένα ακίνητο με εμάς θα πρέπει να είστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης και το ακίνητο πρέπει να συμμορφώνεται με την ελληνική νομοθεσία.

  Τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στους online καταλόγους μας απολαμβάνουν την πλήρη δυναμική των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης και των καναλιών μάρκετινγκ που διαθέτουμε. Οι ιδιωτικές πωλήσεις δεν είναι διαθέσιμες στους διαδικτυακούς μας καταλόγους και παρουσιάζονται διακριτικά στους δυνητικούς αγοραστές όταν πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

  Ο ετήσιος όγκος των πωλήσεών μας είναι ο υψηλότερος από κάθε άλλο μεσιτικό γραφείο στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων 22 πωλήσεων ρεκόρ όλων των εποχών στις καλύτερες τοποθεσίες της χώρας. Από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο, την Κρήτη έως την Ίο, την Πάρο και τη Λευκάδα, οι σύμβουλοι ακινήτων μας γράφουν ιστορία.

 • Από την αποτίμηση στην καταχώριση

  • Στείλτε μας e-mail ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής
  • Επανεξέταση της τεκμηρίωσης από τους ειδικούς μας σε θέματα ακινήτων
  • Εκτίμηση τιμής
  • Πρόταση σχεδίου μάρκετινγκ
  • Συμφωνία καταχώρισης
  • Σχεδιασμός και εκτέλεση λήψεων φωτογραφιών/βίντεο

  Στην Greece Sotheby's International Realty, η μεθοδολογία μας περιστρέφεται γύρω από την αξιοποίηση της τεράστιας βάσης δεδομένων μας για τις πωλήσεις και τις ενοικιάσεις, ώστε να διασφαλίσουμε τη σχολαστική ευθυγράμμιση μεταξύ της Συγκριτικής Ανάλυσης Αγοράς και της Αποτίμησης Απόδοσης. Εστιάζοντας αποκλειστικά στην αγορά της πολυτέλειας και της υπερπολυτέλειας, η εκτεταμένη εμπειρία μας στην εκτίμηση και αξιολόγηση των ακινήτων είναι ανεκτίμητη. Αξιολογούμε σχολαστικά βασικές πτυχές όπως η τοποθεσία (προκυμαία, πανοραμική θέα, ηλιοβασίλεμα), η αρχιτεκτονική, η ιδιωτικότητα, το μέγεθος, τον αριθμό των υπνοδωματίων και μοναδικών χαρακτηριστικών όπως για παράδειγμα ένα κελάρι κρασιών, γυμναστήριο, το SPA ή έξυπνα χαρακτηριστικά σπιτιού. Επιπλέον, αξιολογούμε προσεκτικά την ηλικία και την κατάσταση του ακινήτου. Πάνω απ' όλα, προσπαθούμε να παρέχουμε ρεαλιστικές εκτιμήσεις, γνωρίζοντας του κινδύνους της προβολής υπερεκτιμημένων ακινήτων.

  Δεχόμαστε με χαρά το κάθε αίτημα εκτίμησης ακινήτων. Όλες οι εκτιμήσεις μας είναι δωρεάν, Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι οι εκτιμήσεις μας δίνονται μόνο για ακίνητα που είναι επιλέξιμα για συμπερίληψη στον κατάλογό μας.

  Μόλις λάβουμε όλα τα έγγραφα του ακινήτου, θα σας παράσχουμε μια εκτίμηση εντός μιας εβδομάδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν ένα ακίνητο απαιτεί πρόσθετη έρευνα, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

  Προωθούμε ενεργά, καταχωρίζουμε, προβάλλουμε και πωλούμε ακίνητα όλο το χρόνο.

 • Από την καταχώριση στην πώληση

  Ναι, η σύμβαση μεσιτείας είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (N. 4072/2012). Η σύμβαση μεσιτείας ορίζει τους συμφωνηθέντες όρους εισαγωγής:
  Συμβαλλόμενα μέρη
  Ταυτοποίηση ακινήτου
  Αποκλειστική/μη αποκλειστική εντολή 
  Διάρκεια της συμφωνίας
  Αμοιβή μεσιτικού γραφείου
  Οποιοιδήποτε άλλοι πρόσθετοι όροι

  Οι αμοιβές της εταιρείας μας οφείλονται και καταβάλλονται μόνο κατά την υπογραφή της συμβολαιογραφικής σύμβασης πώλησης.

  Η ομάδα μας θα σας στέλνει κάθε μήνα μια έκθεση δραστηριότητας με τις επιδόσεις του ακινήτου σας στο διαδίκτυο και θα σας προτείνει προσαρμογές στη στρατηγική μάρκετινγκ, ανάλογα με τις ανάγκες.

  Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για την αξιολόγηση της ποιότητας της εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Πριν από οποιαδήποτε επίσκεψη απαιτούμε επαλήθευση της ταυτότητας (ταυτότητα ή διαβατήριο) και, όταν είναι απαραίτητο, απόδειξη των κεφαλαίων από τον UBO (Τελικός Δικαιούχος Ιδιοκτήτης) σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

  Παρακολουθούμε και αξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες της αγοράς και το ενδιαφέρον των αγοραστών. Στην απίθανη περίπτωση περιορισμένου ή μηδενικού ενδιαφέροντος για το ακίνητό σας, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για τυχόν εναλλακτικές ενέργειες που θα αυξήσουν τις πιθανότητες πώλησης.

  Όλα τα στοιχεία των πελατών και οι πληροφορίες που λαμβάνονται παραμένουν αυστηρά εμπιστευτικά σύμφωνα με τους κανονισμούς του GDPR (N.4624/2019). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου μας.

 • Ειδικές περιπτώσεις και απορρίψεις

  Μόλις εξετάσουμε τα έγγραφά σας και το ακίνητο κριθεί κατάλληλο για να συμπεριληφθεί στον κατάλογό μας, θα χαρούμε να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε περαιτέρω.

  Επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε πολυτελείς κατοικίες και εξοχικά. Με μερικές πολύ λίγες εξαιρέσεις, τα ακίνητα πρέπει να έχουν αξία από 500.000 ευρώ και πάνω.

  Δεχόμαστε μόνο τα ακίνητα που πληρούν τα μοναδικά κριτήρια και τις απαιτήσεις των πελατών μας, όπως και ο ηλεκτρονικός μας κατάλογος.

  Ενώ εστιάζουμε σε πολυτελή οικιστικά ακίνητα, μπορούμε να εξετάσουμε την πώληση προνομιακών παραλιακών οικοπέδων και ξενοδοχείων.