Προσεκτική Επιλογή

Έχουμε ήδη κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Κάθε χρόνο λαμβάνουμε έναν μεγάλο αριθμό ζητήσεων για αναθέσεις πώλησης. Η έμπειρη ομάδα μας εξετάζει μεθοδικά κάθε μία από αυτές. Μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, καταλήγουμε μόνο στα καλύτερα ακίνητα, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και περιττό άγχος.

Εμπειρία

Γνωρίζουμε την ελληνική αγορά ακινήτων καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Η τοπική γνώση και εμπειρία μας, μαζί με ένα πραγματικό πάθος για τα ακίνητα, είναι τα χαρακτηριστικά των στελεχών μας.

Πολύγλωσσο Προσωπικό

Μιλάμε πολλές διαφορετικές γλώσσες και έχουμε βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα.

Επαγγελματισμός

Παίρνουμε τη δουλειά μας πολύ σοβαρά. Είτε πρόκειται για άμεση ανταπόκριση στα email σας, είτε για τακτική ενημέρωση κατά την τελικό στάδιο της αγοράς είτε απλώς για προγραμματισμό υποδείξεων, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Σύμβουλοι Ακινήτων μας αναγνωριζόνται ως οι κορυφαίοι της αγοράς με διεθνείς βραβεύσεις κάθε χρόνο από το 2003.

Διαπραγματεύσεις

Η σοβαρή και έμπειρη διαχείριση της διαπραγμάτευσης από την πλευράς μας είναι προϋπόθεση για την επίτευξη συμφωνίας δίκαιης και αμοιβαία αποδεκτής και από τα δύο μέρη.