Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα μυστικά αυτού του υπέροχου ιστορικού αρχοντικού καθώς και την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της παραλιακής πόλης της Καρδαμύλης, στη Μάνη, και της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου.

Το Patrick & Joan Leigh Fermor House θεωρείται πράγματι ένα από τα πιο όμορφα ακίνητα στην Ελλάδα. Η αποκατάσταση του κτιρίου και του περιβάλλοντος τοπίου έχει ολοκληρωθεί έτσι ώστε να διατηρείται σχολαστικά ο αρχικός χαρακτήρας του ακινήτου.

Αυτό το βραβευμένο κτήμα έχει τεράστια ιστορική και πολιτιστική σημασία.

Αυτό το ακίνητο είναι μια πραγματική ωδή στο μεγαλείο της μεσογειακής φύσης και διαθέτει έναν μοναδικό κήπο με κυπαρίσσια, ελαιόδεντρα, αρωματικούς θάμνους, λευκές πικροδάφνες και αγριολούλουδα που κυλούν προς τη θάλασσα! Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια καταπληκτική εμπειρία παραλίας μέσα σε μια όμορφη δασώδη περιοχή. Τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της και η παχιά ανοιχτόχρωμη άμμος της θα σας μαγέψουν.

Αφεθείτε σε αυτή τη σπάνια εμπειρία αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον με τεράστια γοητεία και χαρακτήρα.

Το κτήμα αποτελείται από τρία πέτρινα κτίρια: την κύρια κατοικία με τρεις σουίτες, το στούντιο του συγγραφέα ακριβώς δίπλα του, το οποίο διαμορφώνεται σε παραδοσιακό σπίτι, καθώς και τον ξενώνα, δίπλα στην κύρια κατοικία.

Αυτό το ιστορικό παραθαλάσσιο σπίτι μπορεί να νοικιαστεί ως ολόκληρη βίλα, το κυρίως σπίτι, το παραδοσιακό σπίτι και ο ξενώνας, για να φιλοξενήσει παρέες έως και δέκα ατόμων. Παρέχεται με πλήρη εξυπηρέτηση, καθώς η υπηρεσία καθαριότητας, ο θυρωρός και ο σεφ (για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο) περιλαμβάνονται στην τιμή. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ιδιωτική εξωτερική πισίνα, παραλία και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

MHTE: 1138815