Το Vida, που σημαίνει "πολύ αγαπημένη" και "ζωή", ταιριάζει τόσο πολύ σε αυτή την εντυπωσιακή βίλα.

Ανυψωμένο πάνω από τον κόλπο της Καβιάς στην Κέα, η θέα εδώ εκτείνεται μακριά στον ορίζοντα, στα φαινομενικά ατελείωτα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Η παραλία βρίσκεται στην πραγματικότητα σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Η ζωή εδώ είναι να τη ζείτε όχι με τους περιορισμούς του χρόνου, αλλά με έναν ρυθμό που είναι μόνο δικός σας.

Απολαύστε κάθε στιγμή που ζείτε μέσα στην αγκαλιά αυτού του σπιτιού, όπου οι εσωτερικοί χώροι έχουν ένα λεπτό ρομαντισμό και μια απαλή γοητεία. Όπου ένας συνδυασμός τόνων και υφών, όπως οι πέτρινοι τοίχοι και τα δάπεδα από σχιστόλιθο, προσδίδουν χαρακτήρα και ζεστασιά.

Οι έξυπνοι και κομψοί υπαίθριοι χώροι διαβίωσης έχουν σχεδιαστεί τέλεια γνωρίζοντας ότι πολλές ώρες θα περάσουν εδώ τις μεγάλες καλοκαιρινές ημέρες χαλαρώνοντας γύρω από την πισίνα ή περνώντας τα βράδια κάνοντας όμορφες αναμνήσεις, συζητώντας και γελάζοντας.

Η Vida διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, έτσι ώστε να υπάρχει άφθονος χώρος για την οικογένεια και τους φίλους να απολαύσουν τον χρόνο τους μαζί και η μεγάλη υπαίθρια τραπεζαρία, το τέλειο μέρος για να διασκεδάσετε. Άνετα σκιερά καθίσματα, φυτά σε γλάστρες, υπαίθριος φούρνος και μπάρμπεκιου είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία, μαζί με τον όμορφο φωτισμό, που κάνουν αυτό το μέρος ιδανικό για να συγκεντρωθείτε.

Η Κέα είναι ένα νησί γνωστό για τις όμορφες παραλίες του, καθώς και για τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Σε μικρή απόσταση με το πλοίο από την Αθήνα, πολλοί Αθηναίοι έχουν ένα εξοχικό για το Σαββατοκύριακο στην Κέα και έρχονται εδώ για να απολαύσουν την ηρεμία και την γαλήνη που προσφέρει αυτό το μικρό νησί.

Η Κέα είναι ένα νησί υπέροχης φυσικής ομορφιάς και η Vida μια όμορφα σχεδιασμένη και κατασκευασμένη βίλα. Ένας σαγηνευτικός συνδυασμός που αξίζει να εξεταστεί από τους πιο έξυπνους αγοραστές.