Σας παρουσιάζουμε μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, στην καρδιά του πολυσύχναστου επιχειρηματικού κέντρου της Αθήνας.

Τοποθετημένο λίγα βήματα από εμβληματικά ιστορικά ορόσημα όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα και το Ωδείο του Ηρώδη Αττικού, μόλις ανακαινιστεί, το Centro υπόσχεται έναν τρόπο ζωής γεμάτο κομψότητα και πολιτιστικό πλούτο.

Αυτό το γωνιακό διαμέρισμα, λουσμένο στο φυσικό φως, διαθέτει μια μοναδική διαρρύθμιση, σχεδιασμένη τόσο για λειτουργικότητα όσο και για αισθητική απόλαυση. Τρεις συνδεδεμένοι χώροι διαβίωσης προσφέρουν μια απρόσκοπτη ροή, δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό για τη φιλοξενία καλεσμένων ή την απόλαυση στιγμών ηρεμίας. Μια ξεχωριστή κουζίνα, που περιμένει το άγγιγμα ενός λάτρη της μαγειρικής, είναι έτοιμη να γίνει ένα καταφύγιο για γαστρονομικές απολαύσεις.

Στον πέμπτο όροφο ενός κλασικού αθηναϊκού κτιρίου με μεγαλοπρεπή είσοδο, το Centro προσφέρει έναν κόσμο δυνατοτήτων στα 165 τ.μ. του.

Βγείτε έξω σε ένα από τα δύο μπαλκόνια και μαγευτείτε από τη θέα που χαρακτηρίζει το αθηναϊκό μεγαλείο. Το ένα μπαλκόνι προσφέρει ένα βλέμμα προς την όμορφη Ρωσική Εκκλησία της Αθήνας, ενώ το άλλο σας χαρίζει ένα γραφικό πανόραμα του καταπράσινου Εθνικού Κήπου.

Το Centro διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με άπλετο χώρο. Ένα μπάνιο και ένα ξεχωριστό μπάνιο επισκεπτών προσθέτουν στην ευκολία και την άνεση της καθημερινής διαβίωσης.

Κάθε γωνιά αυτού του διαμερίσματος είναι μια ευκαιρία να εμπλουτίσετε το προσωπικό σας στυλ και να ανεβάσετε την εμπειρία της διαβίωσης σε πρωτοφανή ύψη. Το Centro δεν αποτελεί μόνο μια απόδειξη της πλούσιας ιστορίας της Αθήνας, αλλά ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητές του αποκαλύπτει ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο στην καρδιά της πόλης.