Προσεκτικά επιλεγμένα ακίνητα

Έχουμε ήδη κάνει όλη τη σκληρή δουλειά πριν από εσάς, για σας. Κάθε χρόνο η εταιρεία μας δέχεται μεγάλο αριθμό αιτημάτων για καταχώριση ακινήτων και οι έμπειροι συνεργάτες μας τα εξετάζουν προσεκτικά ένα προς ένα. Μέσα από την διαδικασία αυτής της αυστηρής και λεπτομερούς επιλογής, διαλέγουμε στο τέλος μόνο όσα ακίνητα πραγματικά αξίζουν, γλυτώνοντας σας έτσι από πολύτιμο χρόνο και αχρείαστο άγχος.

Εμπειρία

Είμαστε οι καλύτεροι γνώστες της αγοράς ακινήτων της Ρόδου. Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι εξοικειωμένο με όλο το νησί και η εμπειρία του, καθώς και το πάθος του για τα ακίνητα, σας εγγυάται ότι βρίσκεστε στα χέρια μιας ικανότατης επαγγελματικής ομάδας, που την ενδιαφέρει πραγματικά να βρει το κατάλληλο ακίνητο για τον καθένα σας.

Πολύγλωσσο δυναμικό

Στην «Σαββαΐδης και συνεργάτες» μιλάμε πολλές και διαφορετικές γλώσσες και έχουμε βοηθήσει ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να αποκτήσουν μια κατοικία στο νησί της Ρόδου.

Επαγγελματισμός

Στην «Savvaidis & Associates» παίρνουμε την δουλειά μας πολύ σοβαρά. Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι υποδειγματικές, καθώς απαντάμε άμεσα σε κάθε σας e-mail, σας κρατάμε πάντοτε ενημερωμένους κατά τα στάδια υπογραφής και κλεισίματος μια συμφωνίας και προγραμματίζουμε επισκέψεις στα ακίνητα μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι βραβευόμαστε ως το Καλύτερο Κτηματομεσιτικό Γραφείο στην Ελλάδα σταθερά από το 2003.

Διαπραγματεύσεις

Η συμμετοχή της εταιρείας μας στις διαπραγματεύσεις που προηγούνται της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου αποτελεί εγγύηση ότι θα βγείτε κερδισμένοι! Για να γίνει αυτό θα πρέπει φυσικά η συμφωνία να είναι δίκαια και συμφέρουσα και για τα δύο μέρη. H εμπειρία μας στον τομέα αυτό και ο δυναμισμός μας δημιουργεί κατάλληλο κλίμα για να επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία.