Η Villa Stellar είναι ένα δείγμα αρχιτεκτονικής αριστείας σε μια εκπληκτική τοποθεσία στο όμορφο νησί της Τήνου.

Εδώ μπορείτε να ζήσετε τη δόξα του ηλιοβασιλέματος όπως πουθενά αλλού και να ζήσετε τη ζωή σας απολαμβάνοντας την υπέροχη φυσική ομορφιά.

Μια θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, μήκους 22 μέτρων, είναι ιδανική για τους λάτρεις της κολύμβησης και προσφέρει θέα στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον.

Κολυμπήστε μέσα σε μια φλόγα χρωμάτων, πορτοκαλί, ροζ και μοβ ουρανό, καθώς ο ήλιος δύει αργά στον ορίζοντα.

Η βιομηχανική αρχιτεκτονική της δομής, τα μεγάλα ανοίγματα και οι μίνιμαλ εσωτερικοί χώροι δημιουργούν ένα μοναδικό σπίτι, με παρουσία και αισθητή την αίσθηση του εξαιρετικού.

Ο συνδυασμός της βελτιωμένης διακόσμησης, της ουδέτερης χρωματικής παλέτας και της έξυπνης χρήσης του φυσικού φωτός από τα ανοίγματα στην οροφή έχουν συνδυαστεί για να δημιουργήσουν κομψούς χώρους διαβίωσης.

Οι καθαρές γραμμές και η λιτή απλότητα είναι η ιδέα στην οποία βασίζεται η Villa Stellar. Η ζεστασιά και η λειτουργικότητα επιτυγχάνονται με την ακριβή χρήση προσεκτικά επιλεγμένων επίπλων και πλούσιου ζεστού ξύλου. Αυτός ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει στη θέα να είναι το επίκεντρο της βίλας.

Το σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και παράθυρα με εικόνες, ένα ανοιχτό καθιστικό και μια κομψή μοντέρνα κουζίνα. Ένα από τα υπνοδωμάτια έχει ιδιωτική πρόσβαση. Εκτός από τα δύο μπάνια en-suite υπάρχει επίσης ένα μπάνιο επισκεπτών.

Αυτή τη στιγμή είναι ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, αλλά υπάρχει άδεια οικοδόμησης για επιπλέον 55 τ.μ. για δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών από την αγορά, από τους σημερινούς ιδιοκτήτες.