Σαν να είναι δημιούργημα της ίδιας της φύσης, το Mirazur ξεπροβάλλει διακριτικά από το μαγευτικό περιβάλλον του νησιού Meganissi με τη μοναδική ομορφιά και τη βιώσιμη αρχιτεκτονική του, σαν να ήταν πάντα γραφτό να βρίσκεται εκεί.

Κατασκευασμένο πάνω από τον κόλπο του Λιμοναρίου, το Mirazur είναι μια νεόκτιστη, κρυφή βίλα 360 τ.μ., που βρίσκεται όμορφα σε 53.717 τ.μ. γης, η οποία μπορεί να επεκταθεί κατά 42 στρέμματα κατόπιν συμφωνίας, με άμεση πρόσβαση σε μια ημι-ιδιωτική παραλία.

Με την πρώτη ματιά, το Mirazur τραβάει την προσοχή με τη γήινη ατμόσφαιρα και την ενσωμάτωσή του στο περιβάλλον. Η πισίνα και ο εξωτερικός χώρος δημιουργούν τη δική σας όαση, την οποία μπορείτε να απολαύσετε με απόλυτη ιδιωτικότητα.

Στο ισόγειο, οι ενδιαφέροντες και άνετοι χώροι διαβίωσης, βουτηγμένοι σε γύψο χρώματος πηλού με μπρούντζινες και ξύλινες λεπτομέρειες, προσφέρουν ανοιχτή θέα στο Ιόνιο πέλαγος δημιουργώντας την αίσθηση ότι τώρα έχετε το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της περιοχής. Η μεγάλη κουζίνα βλέπει στην ευρύχωρη βεράντα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον γαλάζιο ουρανό και τις νύχτες με τα αστέρια, ενώ φτιάχνετε τον πρωινό σας καφέ ή ετοιμάζετε ένα ζεστό οικογενειακό δείπνο.

Στην άλλη πλευρά του ορόφου, το "μπλε" κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες σε βαθύ μπλε, χρυσό, ξύλο και μπρούντζο, ενώ τα ανθρακί παράθυρα ανοίγουν σε μια μεγάλη βεράντα με απέραντη θέα στη θάλασσα. Το "Πράσινο" κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει πράσινο μάρμαρο, μπρούντζινες και ξύλινες λεπτομέρειες και την ίδια μαγευτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Ο υπόγειος όροφος έχει έναν δροσερό και μοναδικό χαλαρωτικό χαρακτήρα που διαθέτει ένα χαμάμ στο τέλος ενός διαδρόμου υπερχείλισης και έναν εσωτερικό κήπο. Τα 2 δίδυμα υπνοδωμάτια "Azul" με ιδιωτικό μπάνιο με λεπτομέρειες από μπαμπού, μπρούντζο, αζούλ και ξύλο αποτελούν μοναδικές δηλώσεις προσεγμένης αρχιτεκτονικής και γήινης ατμόσφαιρας. Το υπνοδωμάτιο "Black" en-suite με μαύρες, μπαμπού, ξύλινες και χάλκινες λεπτομέρειες δίνει μια μοναδική πινελιά αριστοκρατίας σε αυτή την υπέροχη κατασκευή.

Το νησί του Μεγανησίου απέχει μόλις είκοσι λεπτά με το πλοίο από το νησί της Λευκάδας, στο οποίο μπορείτε να φτάσετε μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου ή με τέσσερις ώρες οδικώς από την Αθήνα. Το Mirazur είναι προσβάσιμο οδικώς ή απευθείας από τη θάλασσα και μπορεί να κατασκευαστεί ιδιωτικό κατάστρωμα από την πωλήτρια εταιρεία, η οποία θα φροντίσει και για τη σχετική άδεια.

Το ακίνητο συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας από τον πωλητή και μπορεί να παρέχεται ετήσια υπηρεσία συντήρησης κατόπιν συμφωνίας. Ο πωλητής μπορεί επίσης να αναλάβει το τοπίο, την αρχιτεκτονική μελέτη και την υλοποίηση για τον περιβάλλοντα χώρο.