Ιδιωτική συλλογή

Ηλιοβασίλεμα

Η Ιδιωτική μας Συλλογή είναι ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο σπάνιων ακινήτων υψηλής ποιότητας. Κάθε ακίνητο επιλέγεται προσεκτικά από την ομάδα των ειδικών μας σε θέματα ακινήτων και παρουσιάζεται διακριτικά στους πελάτες μας όταν ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα κριτήρια.

Η Ιδιωτική μας Συλλογή παρουσιάζει τα καλύτερα ακίνητα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας εξαιρετικά ακίνητα σε εξαιρετικές τοποθεσίες.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός εξαιρετικού ακινήτου στην Ελλάδα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παράσχουμε μια εκτίμηση της αγοραίας αξίας του και των δυνατοτήτων πώλησής του. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους και την παγκόσμια εμπειρία τους στην αγορά ακινήτων υψηλής ποιότητας.

Εάν είστε αγοραστής που ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα ακίνητο στην Ελλάδα άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Μετά από μια σύντομη επαλήθευση ταυτότητας, θα σας κρατάμε ενήμερους για τα ακίνητα της Ιδιωτικής μας Συλλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένταξή σας στην αποκλειστική κοινότητα των κορυφαίων αγοραστών και πωλητών της Greece Sotheby's International Realty, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

 
Ακίνητα

Επικοινωνία με το τμήμα Διακεκριμένων Ακινήτων

Σας ευχαριστούμε για το αίτημά σας.

Ένας από τους Συνεργάτες Πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.

* Ένα e-mail επιβεβαίωσης έχει σταλεί στη διεύθυνση που δηλώσατε.



  απαιτούμενο



  απαιτούμενο


  απαιτούμενο



  απαιτείται να περιλαμβάνει τον κωδικό χώρας που αρχίζει με +



   
  Ακίνητα